Nieuws
Opleidingsaanbod

We werden op het spoor gezet door Rob Wubben, operationeel directeur van Elstgeest Potplanten. Hij wil zijn medewerkers graag een aantal in-company trainingen aanbieden en zoekt bedrijven die daarop aan willen sluiten. Hoe meer deelnemers, hoe groter immers de interactie en dus de waarde van de opleiding. Kijk hier of het voor u interessant is om aan te sluiten.

Lees meer... >>

Een kijkje in de keuken van Naktuinbouw

Nieuwbouwplannen, de A4-plannen van het Rijk, de Brexit en corona. Zomaar wat uitdagingen die in de afgelopen twee jaar extra op het bordje van Naktuinbouw kwamen te liggen. John van Ruiten vertelt hoe hij samen met zijn medewerkers omgegaan is met die uitdagingen en waar Naktuinbouw in het begin van dit nieuwe jaar staat.

Lees meer... >>

Verbinden

Corona vraagt van ons dat wij ons blijven aanpassen. In onze bedrijfsvoering maar ook in de manier waarop we in contact kunnen blijven met collega's, leveranciers, klanten en andere stakeholders. Dat contact is wezenlijk om als ondernemer scherp en geïnspireerd te blijven. Want in alle eerlijkheid, het is een deze roerige tijd best lastig om 'de kop' een beetje fris te houden. 

Lees meer... >>

Rodewijk Rozen

Marius Rodewijk (Rodewijk Rozen) besloot samen met zijn vader en broers om begin 2019 op hun vestiging aan de Sotaweg Roelofarendsveen geleidelijk over te stappen van rozen naar snijhortensia’s. Nog geen jaar later werden ze geconfronteerd met de uitbraak van de coronapandemie. Wat doe je dan als de markt voor evenementbloemen volledig onderuit zakt? Marius vertelt. 

Lees meer... >>

Zes vragen aan Arjan van Velden

Arjan van Velden werkt namens Greenports Nederland, Greenport Aalsmeer en Platform Tuinbouw Veenstreek aan een gebiedsvisie voor de Baan/Sotaweg. Dat doet hij in nauwe samenwerking met de ondernemers en bewoners in het gebied en met betrokken overheden. Wat was de aanleiding voor dit project en wat levert het op? Deze en andere vragen beantwoordt Arjan met veel plezier in dit artikel.

Lees meer... >>

Bericht van de wethouder en Greenport Aalsmeer

Beste ondernemers, wat een bijzonder jaar beleven we, 2020 zal de geschiedenisboeken ingaan als het COVID-19 jaar en dat hebben jullie helaas van dichtbij moeten meemaken. Gelukkig heb ik ook veel saamhorigheid gezien en lokale initiatieven om onze ondernemers overeind te houden. 

Lees meer... >>

«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

Pagina 1 van 72