Skip to main content

Marktplaats event FloraHolland Bleiswijk: Wat is uw verhaal?

24 februari 2012

Op dinsdag 20 maart 2012 vindt het Marktplaats-event Bleiswijk plaats met als thema ‘Wat is uw verhaal?’. Uniek zijn deze keer de ‘speakerscorners’ waar kwekers en kopers de gelegenheid krijgen om bezoekers het verhaal achter hun producten te vertellen.

Mensen zijn geïnteresseerd in echte verhalen en als die goed zijn, dan verkoopt het. Het evenement voor bloemisten, detaillisten, tuincentra en kwekers richt zich op de binnenlandse markt en wordt georganiseerd door de Vereniging Bloemist-Winkeliers, groothandelscentrum Terra Bleiswijk en bloemenveiling FloraHolland.

Bezoekers vinden in Bleiswijk een gevarieerd programma tijdens het Marktplaats-event in Bleiswijk. De avond staat in het teken van inspiratie op het gebied van de nieuwste voorjaarstrends op het noviteitenplein. Ruud Hazelaar geeft rondrijdende bloemsierkunstdemonstraties en er zijn ‘speakerscorners’. Kwekers en kopers krijgen de kans om tijdens het event op een zeepkist te gaan staan en hun unieke verhaal te vertellen. Via www.terrableiswijk.nl kunnen mensen zich hiervoor opgeven.

Het evenement wordt dinsdag 20 maart gehouden van 18.00 tot 22.00 uur in groothandelscentrum Terra Bleiswijk. Het Marktplaats-event is alleen toegankelijk voor vakbezoekers die zich via www.terrableiswijk.nl vooraf kunnen registreren.