Skip to main content

Seminair over trends 2011

21 augustus 2011

Het FloraHolland College organiseert op 22 september aanstaande een trendseminar voor kwekers, kopers, marketeers en arrangeurs. Tijdens dit seminar, met een hoofdrol voor trendanaliste Sandra Könings, staan trends, kansen en ontwikkelingen voor het voorjaar en zomer 2012 centraal. Het seminar vindt plaats op donderdag 22 september bij Priva in De Lier van 14.30 tot 17.30 uur.


Tijdens het trendseminar neemt Sandra Könings de deelnemers mee in de belevingswereld van de hedendaagse consument. “Met design en innovatie kun je je onderscheiden”, aldus Könings. “Dat je hierin investeert, wordt steeds belangrijker.” Bij het trendseminar van het FloraHolland College doen deelnemers veel nieuwe ideeën op en krijgen meer inzicht in kleurontwikkelingen en commerciële kansen voor de groensector.

Aanmelden
Het FloraHolland College is het kenniscentrum van de sierteeltsector. Ondernemers en medewerkers uit de sector verbreden hun marktkennis met de verschillende opleidingen, workshops en studiereizen die door het college worden aangeboden. Hiermee kunnen zij hun verkooppositie versterken. Het trendseminar van het FloraHolland College vindt twee keer per jaar plaats voor kwekers, kopers, marketeers en arrangeurs. Kijk op www.floraholland.com/florahollandcollege voor het inschrijfformulier voor het trendseminar van 22 september aanstaande. Meer informatie over het college en het opleidingsprogramma zijn hier ook te vinden.