Skip to main content

Bloemen cadeau

26 november 2011

In het kader van de campagne om de bloemenverkoop aan te trekken, heeft Dennis Weening, presentator van het televisie programma ‘So you think you can dance’ dinsdag in twee uur tijd in Amsterdam honderd boeketten bloemen uitgedeeld.


Bij elk uitgedeeld boeket gaf Weening gelijk een reden op waarom de passant een bos bloemen kreeg. Van sporten in roze kleding, tot hard en gezond fietsen. Een verrassingsboeket dus en volgens de campagne van Bloemenbureau Holland zijn er altijd wel redenen om iemand met een bloemetje te verrassen.

Centraal in de campagne staat het geven van bloemen en het goede gevoel dat het de gever en ontvanger brengt. Bloemenbureau geeft de consument dagelijks een nieuwe reden om bloemen te geven en de consument vertelt via Facebook wie een bos verdient en waarom, waarop de mooiste inzendingen met een gratis boeket worden beloond. De actie van het bloemenbureau loopt tot 15 februari 2012 in onder andere Nederland, Frankrijk, Duitsland en Engeland. Nooit eerder duurde een actie van het bloemenbureau zo lang als deze actie van honderd dagen