Skip to main content

Serie workshops ‘Bent u in beeld?’

20 december 2010

Onder het motto ‘Bent u in beeld?’ organiseert FloraHolland vanaf half januari 2011 een tweede serie workshops over digitaal zaken doen in de sierteeltsector. Het accent ligt daarbij op de dagelijkse praktijk van kwekers. De workshops worden per productgroep georganiseerd en vinden plaats op diverse locaties.

Kwekers gaan zelf aan de slag door onder andere te oefenen met het maken van foto’s van producten en het invoeren van gegevens. Tijdens de workshops krijgen kwekers antwoorden op vragen als: wat betekent digitaal zaken doen voor kwekers in de praktijk? Hoe werkt het met e-Trade en PlantConnect? Wat zijn de functionaliteiten? Hoe voer je gegevens en productfoto’s in? Welke middelen en apparatuur zijn nodig? Wat zijn goede productfoto’s en hoe maak je die? Hoe kun je de betrouwbaarheidsindex verhogen? Kwekers kunnen tijdens de workshops ook met klanten van gedachten wisselen over digitaal zaken doen. Bij een aantal workshops staat ook een bezoek aan een dealingroom van een exporteur op het programma.

 

Meer informatie over data en locaties is te vinden onder het actieblok ‘FloraHolland College’ op de startpagina van www.floraholland.com.