Skip to main content

Wesselman Flowers genomineerd voor Ondernemersprijs gemeente Kaag en Braassem

Tulpenbroeier Wesselman Flowers uit Roelofarendsveen is genomineerd voor de ondernemersprijs van de gemeente Kaag en Braassem.


Ondernemersvereniging OVA organiseert op 17 december a.s. in samenwerking met de gemeente Kaag en Braassem voor de 10e keer de verkiezing van ‘de ondernemer van de gemeente’. Naast de Ondernemersprijs wordt aan de beste startende ondernemer de zogenaamde Startersprijs uitgereikt.

 

Wesselman Flowers is een gerenommeerd glastuinbouwbedrijf, gespecialiseerd in de broeierij van voornamelijk tulpen, Brodiaea en Ornithogalum. Het bedrijf beschikt over 15.000 m2 glas, een ruime verwerkingsruimte en 6.000 m3 klimaatcellen. Wesselman Flowers laat haar tulpen- en Brodiaeabollen op diverse locaties in Nederland en in Nieuw-Zeeland op contract telen. De preparatie van de bollen, het broeien, het verkopen en het verwerken en verpakken van de bloemen heeft het bedrijf geheel in eigen hand.

De overige genomineerden voor de Ondernemersprijs zijn Loon- en aannemersbedrijf Gebr. v.d. Poel en Vink Installatie Groep. De genomineerden voor de Startersprijs zijn Bike in Balance en Holst Nautic. 

Voor meer informatie: www.ova-kaagenbraassem.nl en www.wesselmanflowers.nl