Skip to main content

Bijeenkomst Glastuinbouw Kaag en Braassem en Greenport Nederland: op weg naar 2040

18 februari 2010

SPTV organiseert op woensdagavond 10 maart 2010 een bijeenkomst voor haar achterban, de lokale en regionale politiek, glastuinbouworganisaties en belangenverenigingen. Het thema van de bijeenkomst is:  Glastuinbouw Kaag en Braassem en Greenport Nederland: op weg naar 2040.

Tijdens deze bijeenkomst staat de relatie tussen de glastuinbouw in de gemeente Kaag en Braassem en Greenport Nederland centraal:

• Wat is het belang van onze glastuinbouwgebieden voor de positie van de Greenports in de Nederlandse economie?

• Wat betekenen de Greenports voor de ontwikkeling van de glastuinbouw in het algemeen en het glastuinbouwgebied in Kaag en Braassem in het bijzonder?

Sprekers op deze avond zijn Marcel Claessen, bestuurslid Greenport Aalsmeer en vestigingsmanager FloraHolland Aalsmeer, Ewald van Vliet, bestuurslid Greenport Nederland en burgemeester Lansingerland en Arjen Kamphuis, Gendo, Futuroloog. Zij zullen het centrale thema belichten vanuit het perspectief van vandaag (2010) en morgen (2040).

De avond vindt plaats bij Naktuinbouw, Sotaweg 22 in Roelofarendsveen en begint om 19.30 uur.

Geïnteresseerden kunnen zich voor de bijeenkomst aanmelden door een mail te sturen aan: info@veenstreek.com. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Programma 10 maart 2010