Skip to main content

Bloemen bezorgen bij jouw geliefde!

10 december 2010

Ken jij iemand die dit jaar wel een bloemetje verdiend heeft? Omdat degene een moeilijke periode heeft gehad of wil jij iemand gewoon vertellen dat jij van haar/hem houdt? Dan zit je hier goed, want de Nederlandse Tuinbouw sluit het jaar af in een gemoedelijke sfeer en maakt het mogelijk om jou vriend/vriendin/familie/kennis een gratis bloemetje te sturen!

 

Wat moet jij doen om dit bloemetje te winnen?
Laat een comment achter/stuur een e-mail naar redactie@tkmst.nl waarin je vertelt wie er volgens jou een bos bloemen verdiend heeft en waarom! De redactie pikt de 5 meest bijzondere reacties er uit en zal er voor zorgen dat deze 5 een mooie bos bloemen krijgen!

Deze actie is onderdeel van het project It’s Alive van de Nederlandse Tuinbouw:

De eerste 3D website is een feit! Op www.nederlandse.tuinbouw.nl kan iedereen een gratis 3D bril aanvragen en vervolgens de Nederlandse tuinbouw op een heel andere manier ervaren. De groene sector heeft hiermee de allereerste 3D website ter wereld gelanceerd!

De Nederlandse Tuinbouw laat op een creatieve manier zien dat zij innovatief en veelzijdig zijn. Je kunt op de site zelf bloemen van kleur veranderen en andere vaardigheden testen. Voor iedereen is er een plekje in de groene sector: van techneut tot stylist!