Skip to main content

Informatieavond glastuinbouw gemeente Kaag en Braassem

19 januari 2011

Op woensdag 26 januari organiseert de gemeente Kaag en Braassem om 20.00 uur een informatieavond glastuinbouw. Op deze avond presenteert de lokale glastuinbouw, vertegenwoordigd door Platform Tuinbouw Veenstreek en Naktuinbouw, haar visie op de toekomst.

Daarnaast worden de resultaten gepresenteerd van het financieel haalbaarheids onderzoek van herstructurering van de tuinbouwgebieden binnen de gemeente, en specifiek het gebied ‘Geestweg en Floraweg’. Voor dit gebied moet de gemeente een nieuw bestemmingsplan opstellen.

Deze avond is openbaar en geïnteresseerden zijn van harte welkom deze avond bij te wonen. Voor informatie kunt u terecht bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Kaag en Braassem. Deze is telefonisch bereikbaar via (071) 332 72 72 en per email info@kaagenbraassem.nl.

De informatieavond vindt plaats in het gemeentehuis van de gemeente Kaag en Braassem in Roelofarendsveen, in de raadzaal.

Agenda
20:00 – 20:30 uur Presentatie Platform Tuinbouw Veenstreek, Glastuinbouw en gemeente Kaag en Braassem door de heer T. Akerboom

20:30 – 21:00 uur Presentatie rapport haalbaarheidsonderzoek glastuinbouw Geestweg & Floraweg door Ingenieursbureau Oranjewoud

21.00 – 21.30 uur Presentatie NAK Tuinbouw door de heer J. van Ruiten