Skip to main content

Inspiratie opdoen op Trade Fair

10 oktober 2011

Op de FloraHolland Trade Fair Aalsmeer van 2 tot en met 4 november staan zo’n 650 kwekersstands. Bezoekers kunnen zich verder laten inspireren op het Trends & Concpetplein en bij Vision, waar inovatieve mogelijkheden voor de consumentenmarkt worden gepresenteerd.

Het Trends- & Conceptenplein staat tijdens de FloraHolland Trade Fair Aalsmeer opnieuw garant voor veel inspiratie. Van spraakmakende nieuwe ontwikkeling tot praktische en commerciële vertaling naar de verschillende marktsegmenten. Alles wordt gekoppeld aan een drietal actuele trends. Vital is één van die trends waar gezondheid centraal staat met aandacht voor meer bewegen, vitamines, maatschappelijk verantwoord ondernemen en de geneeskrachtige werking van bepaalde planten. Vogue is de trend rondom het superromantische waar je met het huidige uitbundige assortiment bloemen en planten veel mee kunt. De derde trend is Voyage. Onder die noemer wordt de groeiende aandacht van de westerse wereld voor de oosterse wereld onder de aandacht gebracht. Tijdens de FloraHolland Trade Fair wordt de praktische vertaling van al deze trends gepresenteerd in bloemen en planten op het Trends- & Conceptenplein. Daarnaast is ook het noviteitenplein met de nieuwste snijbloemen, kamerplanten en tuinplanten te vinden.

Innovatie bij paviljoen ‘Vision’

Ook dit jaar wordt weer een paviljoen ingericht waar innovatieve mogelijkheden voor de consumentmarkt te zien zijn. Onder de naam ‘Vision’ worden hier de laatste trends op het gebied van marketing, augmented reality en social media gepresenteerd. Vision bevindt zich bij de hoofdingang van de beurs.

Trade Fair app

Een digitale noviteit is de FloraHolland Trade Fair app. Deze gratis mobiele applicatie biedt zowel bezoekers als standhouders ondersteuning tijdens de beurs. Alle belangrijke informatie over de beurs is overzichtelijk weergegeven, zodat de bezoeker goed voorbereid de beurs kan bezoeken. Standhouders zijn eenvoudig en snel te vinden door middel van de interactieve plattegrond en het laatste beursnieuws is altijd beschikbaar. De FloraHolland Trade Fair app wordt beschikbaar voor alle iPhone en Android toestellen en is in de week vóór de Trade Fair in de Appstore en de Android market.

Openingstijden

De Trade Fair in Aalsmeer is op woensdag 2 november geopend van 9.00 tot 19.00 uur, donderdag 3 november van 9.00 tot 17.00 uur en vrijdag 4 november van 9.00 tot 14.00 uur. Voor vakpubliek is de toegang gratis.

 

Bron: FloraHolland