Skip to main content

Nieuwe website Naktuinbouw

Naktuinbouw lanceert nieuwe website
Naktuinbouw lanceert tijdens de Horti Fair haar nieuwe website. De website is gebruiksvriendelijk en interactief.

In geheel nieuwe stijl met herkenbare vormgeving toont Naktuinbouw haar werkzaamheden en kennis op de nieuwe website www.naktuinbouw.nl en www.naktuinbouw.com. Op de nieuwe website is nu ook de informatie over de overgenomen taken van kwekersrechtonderzoek en import- en exportinspecties opgenomen.

In de week van de Horti Fair, op 13 oktober, wordt de nieuwe website gelanceert. Een gebruiksvriendelijke website, zodat bezoekers snel de informatie vinden die ze nodig hebben. Er is een driedeling in Kenniscentrum, Servicecentrum en Organisatie.

Kenniscentrum
In het Kenniscentrum is informatie te ‘vinden’ over diverse (kennis)onderwerpen, bereikbaar door te zoeken van A-Z, via het menu in het Kenniscentrum, of door op trefwoord te zoeken. Er zijn onderwerpen als toetsen die Naktuibouw uitvoert en informatie over vakopleidingen, maar ook praktische informatie als: Hoe vraag ik een inspectie aan?, Hoe stuur ik een monster in? of Hoe meld ik mijn ras aan voor onderzoek? Naast antwoorden op deze vragen in de artikelen is ook het laatste nieuws en relevante linken in het Kenniscentrum te vinden en wordt er direct een link gemaakt naar het Servicecentrum.

Servicecentrum
Alles wat bezoekers op de website kunnen ‘doen’ is te vinden in het Servicecentrum. Zoals het invullen van formulieren, het aanmelden voor een nieuwsbrief of opleiding en het bestellen van documenten of foldermateriaal. Ook kunnen bezoekers hier folders downloaden en is er een vraag en antwoord sectie waar de antwoorden op meestgestelde vragen in categorieë n te vinden zijn.

Organisatie
De film op de homepage toont in enkele minuten de werkzaamheden van Naktuinbouw. Bezoekers vinden hier ook informatie over vacatures, stageplaatsen en contactgegevens. Bestuursinformatie en de vertegenwoordigers in de besturen van Naktuinbouw zijn hier ook te vinden.