Skip to main content

Nolina winnaar ondernemersprijs Kaag en Braassem

24 november 2012

Potplantenkweker Nolina uit Woubrugge is winnaar geworden van de ondernemersprijs Kaag en Braassem. Eigenaren Steef en Marcel de Lange ontvingen op vrijdagavond 23 november de bijbehorende bokaal en cheque uit handen van burgemeester van der Velde-Menting.

De wedstrijd om ondernemersprijs van Kaag en Braassem wordt om de twee jaar georganiseerd door Ondernemersvereniging Kaag en Braassem (OVA). Aan de verkiezing van de winnaar gaat een uitgebreide selectieprocedure vooraf. De jury roemde Nolina vooral om de duurzame en milieuvriendelijke teelttechnieken die het bedrijf gebruikt, de grote betrokkenheid van Nolina bij de gemeente in het algemeen en Woubrugge in het bijzonder en het innovatieve karakter van het bedrijf. 

De startersprijs die gelijktijdig met de ondernemersprijs uitgereikt wordt, ging dit jaar naar evenementenlocatie de Dyck, eveneens gevestigd in Woubrugge. De uitreiking van de ondernemers- en startersprijs werd afgesloten met een spetterende party ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de organiserende ondernemersvereniging OVA.

Meer informatie over de winnaars:

www.nolina.nl

www.dedyck.nl