Skip to main content

Nominaties en winnaars bij FloraHolland Trade Fair Aalsmeer

3 november

Een goede sfeer heerste op de eerste beursdag van de FloraHolland Trade Fair Aalsmeer. Een van de hoogtepunten was de toekenning van het predicaat Koninklijk aan het 100 jarige FloraHolland. Commissaris van de Koningin in de provincie Noord-Holland Johan Remkes maakte deze toekenning officieel bekend op de Trade Fair Aalsmeer, tijdens een speciale ‘100 jaar FloraHolland’-bijeenkomst.

Best Stand Award
Dit jaar is op de beurs een nieuwe prijs voor standhouders geintroduceerd: de ‘Best Stand Award’, de opvolger van de prijs voor de origineelste stand. Genomineerd voor de Best Stand Award zijn Fairytale Flowers (stand 30.2), Stolk Brothers (stand 29.8) en Tulpen.nl (stand 8.2). De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het Trade Fair Cafe dat donderdag na het einde van de beurs plaats vindt.

Voor de Best Stand Award heeft een deskundige jury gekeken naar styling, boodschap, productgebruik, innovatie, standbemanning, lay out en traffic. De uiteindelijke winnaar van de ‘Best Stand Award’ wint gratis standmeters voor de Trade Fair Aalsmeer in 2012, mag als eerste de standlocatie uitkiezen en krijgt ook nog een promotiefilmpje in een van de Trade Fair nieuwsbrieven aangeboden.

Nieuwe categorien VKC keuring
De VKC heeft ook dit jaar weer de handelskwaliteit van planten en bloemen op het keuringsplein gejureerd. Dit jaar waren daarbij enkele nieuwe categorien bepaald. Winnaars in de verschillende categorien zijn geworden Holstein Flowers (Gerbera), Andre Verdonck (Grote groene planten), Meijer Roses (Roos Exclusief) en Tesselaar Alstroemeria (Alstroemeria)

De FloraHolland Trade Fair Aalsmeer duurt nog tot en met vrijdag 4 november. De beurs is vandaag nog geopend tot 17.00 uur en vrijdag 4 november van 9.00 tot 14.00 uur.