Skip to main content

Sierteelt 8 weken lang in nieuw tv-programma

16 september 2011

Bloemenbureau Holland, FloraHolland en de Vereniging Bloemist Winkeliers (VBW) stappen gezamenlijk in het nieuwe RTL4-programma ‘Krabbé staat op straat’. “Via het programma kunnen we de campagneboodschappen ‘Mooi hè …wat bloemen doen’ en ‘Met een plant groeit er iets moois’ extra inhoud te geven”, aldus Ed van de Genugten van het Bloemenbureau. “Ook kan de bloemist zijn vakmanschap en creativiteit ruimschoots laten.”


Presentator Martijn Krabbé zal vanaf 25 oktober, 8 weken lang in een nieuw woonverrassingsprogramma de woonkamers van drie gezinnen onder handen nemen. Onder leiding van Rudi Tuinman en Pascal Koelman van het bureau 2Dezign gaan de bewoners samen met professionals aan de slag met hun eigen inrichting. Met de oude meubels als vertrekpunt wordt de woonkamer voorzien van een verrassend nieuwe look.

De drie organisaties zien met het programma extra mogelijkheden om bloemen en planten bijzonder te maken, weg van het alledaagse. Vanzelfsprekend zullen ook de bloemen- en plantencampagnes een plaats krijgen in commercial blokken in het programma.

bron: Productschap Tuinbouw, 15/09/11