Skip to main content

Ondernemers uit Veenstreek op FloraHolland Trade Fair Aalsmeer

28 oktober 2010

Van woensdag 3 tot en met vrijdag 5 november organiseert bloemenveiling FloraHolland de FloraHolland Trade Fair Aalsmeer. Drie dagen lang is deze internationale handelsbeurs hét platform om zaken te doen. Exporteurs, groothandelaren en hun klanten uit binnen- en buitenland vinden er een compleet overzicht van het aanbod bloemen, planten, productconcepten, trendpresentaties en noviteiten. Ook de Veenstreek is op deze internationale beurs vertegenwoordigd met een aantal toonaangevende bedrijven.

In totaal biedt de beurs ruimte aan zo’n 700 kwekersstands. Bezoekers kunnen er veel inspiratie opdoen. Er is in 2010 opnieuw veel animo voor deelname aan de FloraHolland Trade Fair Aalsmeer. Daarom is de beursoppervlakte ook dit jaar weer gegroeid. Vergeleken met vorig jaar is het aandeel planten (80%) zo goed als gelijk gebleven, maar het aanbod van snijbloemen (20%) is flink toegenomen.

Inspirerende concepten en kennisoverdracht

De FloraHolland Trade Fair staat opnieuw garant voor veel nieuwigheden en inspiratie. Op het Trends- & Conceptenplein presenteert FloraHolland snel toepasbare vernieuwingen die praktisch kunnen worden toegepast. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van actuele thema’s als mobiliteit en water.

Nieuw op de Trade Fair is het toekomstpaviljoen ‘WINovation’, waar vooral de consument centraal staat. FloraHolland laat hier o.a. zien hoe social media, geur en mobiele winkels ingezet kunnen worden om de consument te bereiken en te verleiden.

Het is op de beurs ook mogelijk om je kennis te verbreden. Er wordt een aantal interessante seminars georganiseerd waar zowel standhouders als bezoekers aan kunnen deelnemen. Het seminarprogramma wordt in het Engels en Nederlands aangeboden.

Verder bemannen enkele exporteurs, net als vorig jaar, standruimtes waar ook zij hun klanten tijdens de beurs kunnen ontvangen.

Presentaties per segment

De productpleinen op de beurs maken plaats voor specifieke presentaties per segment. Rondom het FloraHolland Trends- en Conceptenplein worden bloemen en planten toegepast in de segmenten: bloemistenketens, discount formules, full service supermarkten, bouwmarkten, tuincentra en groothandel. U kunt met eigen ogen zien wat de producten en de manier van presenteren in een bepaald segment doen. FloraHolland Connect laat aan de hand van deze segmentpresentaties zien hoe haar dienstverlening in 2011 is ingericht.

Openingstijden beurs

Woensdag 3 november 2010 – 9.00 – 19.00 uur

Donderdag 4 november 2010 – 9.00 – 17.00 uur

Vrijdag 5 november 2010    – 9.00 – 14.00 uur

Voor vakpubliek is een bezoek aan de FloraHolland Trade Fair Aalsmeer gratis. Iedere bezoeker wordt bij de ingang geregistreerd. Wilt u snel de beursvloer op? Vraag dan alvast via www.floraholland.com een toegangsbadge aan.