Skip to main content

Trendseminar FloraHolland College presenteert laatste trends

8 januari 2011

Het jaar gaat goed van start. Het FloraHolland College biedt kwekers, kopers, marketeers en arrangeurs namelijk een interessant seminar aan. Op woensdag 26 januari 2011 wordt er een trendseminar georganiseerd waar de laatste trends, kansen en ontwikkelingen voor de herfst en winter van dit jaar centraal staan.


Benieuwd welke ontwikkelingen in de wereld op dit moment effect hebben op het koopgedrag van de consument? En hoe we hier als sierteeltketen op in kunnen spelen? Meld u dan snel aan voor het trendseminar die plaatsvindt bij Priva in De Lier.

Investeer in creativiteit
Tijdens de trendseminar van 26 januari neemt trendanaliste Sandra Könings deelnemers mee in de belevingswereld van de hedendaagse consument. Könings is de oprichtster van het bedrijf TRENDLOGIC en werkt als conceptmanager voor onder andere Jumbo, HEMA en Life & Garden. Voor al deze bedrijven is consumentgerichtheid van groot belang. ‘Hoe creëer je collecties waar consumenten echt zin in hebben?’ staat hierbij als vraag centraal. “Met creativiteit kun je je onderscheiden,” aldus Könings. “Dat je hierin investeert wordt steeds belangrijker.” Bij het trendseminar van het FloraHolland College doen deelnemers nieuwe ideeën op. Men krijgt meer inzicht in de commerciële kansen die er liggen voor de groensector. Ook wordt er tijdens de workshop aandacht besteed aan populaire kleuren en materialen.

Aanmelden
Het trendseminar vindt twee keer per jaar plaats. Het seminar is bedoeld voor kwekers, kopers, marketeers en arrangeurs. Voor het trendseminar van 26 januari, met als thema ‘Herfst en Winter 2011’, zijn nog een aantal plekken vrij. Kijk voor meer informatie en het inschrijfformulier op www.floraholland.com.

Het FloraHolland College is het kenniscentrum van de sierteeltsector. Ondernemers en medewerkers uit de sector verbreden met de verschillende opleidingen, workshops en studiereizen van college hun marktkennis en kunnen hiermee hun verkooppositie versterken. Kijk voor meer informatie en het opleidingsprogramma van 2011 op onze website.