Skip to main content

Tulpen Drive Through

Tulpen.nl start het nieuwe jaar goed met een coronaproof evenement voor jong en oud. Het in Roelofarendsveen gevestigde tulpenverwerkingsbedrijf organiseert dan een heuse Tulpen Drive Through.

Deze unieke Drive Through is geopend van 10.00 uur tot 14.00 uur en is toegankelijk voor zowel fietsers als automobilisten. Al rijdend door de Drive Through worden bezoekers getrakteerd op een aantal verrassingsacts die ook leuk zijn voor kinderen. 

Share Happiness 
Met de organisatie van deze unieke Drive Through sluit Tulpen.nl aan op de Nationale Tulpendag die traditioneel op de 3e zaterdag in januari (dit jaar 15 januari) gevierd wordt. De Nationale Tulpendag markeert de start van het tulpenseizoen en heeft dit jaar als thema Share Happiness. Hiermee benadrukt de Nederlandse tulpenbranche dat de tulp voor verbinding en vreugde staat en er voor iedereen is. Het vrolijke thema inspireerde Tulpen.nl om de Tulpen Drive Through in Roelofarendsveen extra luister bij te zetten met een aantal aansprekende acts zoals een coronaproof tulpen uitkijkpunt. Wie nieuwsgierig is geworden en voor zichzelf en/of een dierbare een bosje oer-Hollandse kleurrijke tulpen in huis wil halen, is op 15 januari meer dan welkom. 

Openingstijden
De unieke, eenmalige Drive Through is geopend van 10.00 uur tot 14.00 uur en is toegankelijk voor zowel fietsers als automobilisten. De Tulpen Drive Through vindt plaats bij Tulpen.nl aan de Cilinderweg 5 in Roelofarendsveen.