Skip to main content

Verlenging steun voor innovatie tuinbouw

5 oktober 2010

TNO kan voor de duur van drie jaar haar actieve bijdrage blijven leveren aan de ondersteuning van innovatie voor ondernemers in de glastuinbouw.

Op 29 september 2010 heeft het Ministerie van Economische Zaken het Project Greenport Campus fase 2 de aangevraagde subsidie gehonoreerd. TNO zal zelf in fase 2 deelnemen voor een bedrag van 288.000 euro.

Greenport Campus is het platform waarmee de Nederlandse Greenports de sprong willen maken naar een hoger niveau van kennis en innovatie. Greenport Campus helpt ondernemers in de glastuinbouw en hun toeleveranciers hun innovatieve idee├źn tot bloei te laten komen en aan hun behoefte aan vakopleidingen tegemoet te komen.

Zo zijn er vouchers waarmee deskundigen kunnen worden ingeschakeld om een innovatief idee te onderzoeken op haalbaarheid of te testen in de praktijk. De eerste fase van het Greenport Campus project wordt binnenkort succesvol afgerond.

Greenport Campus is een samenwerkingsverband van WUR, TNO, Kennisalliantie Zuid-Holland, Demokwekerij Westland, Hogeschool INHolland, Haagse Hogeschool en TU Delft.

Voor meer informatie: www.greenportcampus.nl.