Skip to main content

Zomerse VEBO goed voor promotie sierteeltproducten Kaag en Braassem

5 september 2011

Zaterdag 3 september werd in Rijpwetering voor de 75e keer de VEBO georganiseerd. Deze veekeuring en bijbehorende streekmarkt werd mede dankzij het stralende zomerse weer goed bezocht. Ook de stand van Platform Tuinbouw Veenstreek en LTO Noord mocht zich verheugen in veel belangstelling.

Platform Tuinbouw Veenstreek en LTO Noord namen voor het eerst deel aan de VEBO. De belangrijkste doelstelling was het promoten van de gemeentelijke tuinbouw onder het aanwezige publiek. Blikvanger op de stand was een door bloemist Syl-n-Meer gemaakt bloemstuk waar alleen in de gemeente Kaag en Braassem geteelde bloemen in verwerkt waren. De reacties van de bezoekers op het prachtige bloemstuk waren zeer enthousiast.

Uiteraard konden de bezoekers van de VEBO ook een breed assortiment in Kaag en Braassem geteelde producten, afkomstig van zowel de sierteelt als de akkerbouw, op de stand kopen. Daarnaast was er informatie verkrijgbaar over de tuinbouw in het algemeen en Platform Tuinbouw Veenstreek en LTO Noord in het bijzonder. Gelet op de bezoekersaantallen, het prachtige weer en de enthousiaste reacties van het aanwezige publiek kan teruggekeken worden op een zeer geslaagde dag.