Skip to main content

Albert Heijn gastspreker bij ledenbijeenkomst LTO Noord Glaskracht

Tijdens de ledenbijeenkomst van LTO Noord Glaskracht op woensdag 2 december moedigt Bas Hauwert (sr. categorymanager bij Albert Heijn) de leden van LTO Noord Glaskracht aan eens op een andere manier naar hun product te kijken. Hauwert is ruim 15 jaar werkzaam bij Albert Heijn en sinds 1,5 jaar manager van AGF-producten. Daarvoor was hij onder andere verantwoordelijk voor de zuivelproducten.

 

Welke invloed heeft de economische crisis op de glastuinbouwsector? Zet het aan tot een andere vorm van ondernemen? Dagelijks besteden tuinders veel tijd aan de kwaliteit van hun product. Is dit echter wel voldoende? Moeten versproducenten zich niet meer verdiepen in de wensen van de consument, zodat zij zich sterker kunnen onderscheiden in de markt? Inspelen op de belevingswereld van de klant is voor Albert Heijn de dagelijkse praktijk.

Tijdens zijn lezing geeft Hauwert aan op welke manier het winkelaanbod van Albert Heijn tot stand komt en welke rol Nederlandse sierteelt- en AGF-producten hierin spelen. Verder komt de marketingaanpak van Albert Heijn, die sterk inspeelt op emoties van de consumenten, aan bod. Ook geeft Hauwert zijn visie op de prijsvorming in de glastuinbouwsector.

Voorafgaand aan deze lezing geeft Nico van Ruiten (voorzitter LTO Noord Glaskracht) een inleiding. Verder worden een aantal organisatorische zaken rondom LTO Noord Glaskracht besproken. Aanmelden is verplicht en kan tot woensdag 25 november. Het aanmeldformulier is te vinden op de website, www.ltonoordglaskracht.nl.

Bron: LTO Glaskracht