Skip to main content

Fietsen door tuinbouwlandschap

1 september 2011

Op zaterdag 17 september a.s. vindt de 5e editie van de GreenTour plaats. De GreenTour is een recreatieve wielertocht over ongeveer 100 km, met start, tussenstop en finish op een interessante tuinbouwlocatie. Iedereen die affiniteit met de tuinbouw heeft is van harte welkom om mee te fietsen.

Het unieke van de GreenTour is de combinatie van sportiviteit, netwerken en kennis opdoen. Ook dit jaar wordt de tocht mogelijk gemaakt door aansprekende tuinbouwbedrijven. Gastheer is Koppert Biological Systems uit Berkel en Rodenrijs. De GreenTour start vanaf hun nieuwe bedrijfspand aan de Veilingweg. Het startschot wordt gegeven door Ewald van Vliet, burgemeester van Lansingerland en voorzitter van de vakbeurs Horti Fair. De tussenstop is op paprikabedrijf van Duijnisveld in Nieuwveen, waarna de fietsers via een andere route weer teruggaan naar Koppert.

De deelnemers betalen € 10,- inschrijfgeld per persoon en krijgen daarvoor dit jaar als extraatje een uniek wielershirt van Koppert. De opbrengst van de GreenTour komt ten goede aan de Nederlandse Hartstichting.