Skip to main content

Floriadekaarten met korting voor telers

17 maart 2012

Tuinbouwondernemingen kunnen Floriadekaarten met 20 procent korting bestellen via de website van het PT. Iedere ondernemer kan maximaal acht kaarten met gereduceerd tarief bestellen voor de wereldtuinbouwtentoonstelling, die van 5 april tot en met 7 oktober bij Venlo wordt gehouden. Via het PT investeert de tuinbouwsector maximaal 6,7 miljoen euro in de Floriade.

Het budget is benut voor collectieve inzendingen van de tuinbouwsectoren. De bollen-, bomen-, groenten- & fruit en hoveniers- & groenvoorzienerssector hebben ieder een eigen paviljoen op het Floriadeterrein. De bloemen- en plantensector presenteert zich in de Villa Flora. Ook het Tuinbouwpaviljoen, direct tegenover de entree is onderdeel van de collectieve inzendingen van de tuinbouwsectoren.

Van het totale bedrag van 6,7 miljoen euro is 2,6 miljoen euro afkomstig van de bloemensector, 1,6 miljoen euro van de groenten- en fruitsector, 1,05 miljoen euro van de bomensector, 720.000 euro van bloembollensector en 705.500 euro van de sector hoveniers en groenvoorzieners. Naast deze investering via het PT stelde een groot aantal ondernemers uit de tuinbouw plant- en bouwmateriaal beschikbaar voor het evenement.

Om kaarten via de PT-site, www.tuinbouw.nl, te kunnen bestellen, is het noodzakelijk om in te loggen. Iedere aanvrager kan maximaal acht kaarten tegen gereduceerd tarief bestellen. Indien een ondernemer meer dan acht kaarten wil, dan is dit uiteraard mogelijk. In dat geval is, onder vermelding van het PT-nummer, een email te sturen naar groups@floriade.nl. De bestelling wordt dan beschouwd als een groepsreservering.

Bron: TuinbouwCommunicatie