Skip to main content

Greenport Conferentie op Hortifair

1 oktober 2012

Greenport Holland organiseert op 1 november a.s. een najaarsconferentie in de RAI Amsterdam tijdens de Horti Fair. Greenport Holland zet tijdens haar najaarsconferentie ook de cross overs uit het Topsectorenbeleid centraal. Daarnaast worden er twee thema’s behandeld tijdens de conferentie. De twee thema’s zijn de Creatieve Industire en CSI in de tuinbouw.

Creatieve Industrie
De topsector Creatieve Industrie en de topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen hebben elkaar uitgenodigd om samen invulling te geven aan kennis en innovatie. Hoe linken deze twee sectoren met elkaar.

CSI in de tuinbouw
Een aantal interessante sprekers, gearrangeerd door Naktuinbouw, laat u zien wat de toepassingsmogelijkheden zijn van forensisch onderzoek in de tuinbouw. Waar dna-techniek het mogelijk maakt om ziekte, identiteit en herkomst van plantaardig materiaal tot op de bron te achterhalen. Zeg maar: CSI in de tuinbouw!

Genodigden ontvangen binnenkort een officiƫle uitnodiging per mail. Deelname verleent u ook meteen toegang tot de Horti Fair, de grootste internationale vakbeurs over Technology, Innovation en Inspiration in Horticulture.