Skip to main content

Snijbloemenaanvoerders presenteren zich op eigen beurs

11 mei 2010

Op donderdag 20 en vrijdag 21 mei 2010 vindt in Rijnsburg de FloraHolland Summer Fair plaats. De Summer Fair is de belangrijkste snijbloemenhandelsbeurs van het jaar.

Voor het eerst staat een beurs van FloraHolland volledig in het teken van snijbloemen. Aanvoerders tonen in eigen stands en op het Bloemenplein een greep uit het aanbod chrysanten, rozen, zomerbloemen, lelies en gerbera’s. Het team van FloraHolland Connect Special Products laat op het Bloemenplein bloemen met toegevoegde waarde zien, waaronder een WK-arrangement van oranjeboeketten. In- en verkopers die de beurs bezoeken krijgen op de FloraHolland Summer Fair een goed overzicht van het aanbod dat van mei tot en met oktober via de veilingen verkrijgbaar is. Daarnaast vinden beursbezoekers er scherpe volumeaanbiedingen, veel nieuwigheden en kunnen ze kennismaken met het internationale aanbod van de TFA-kwekers.

Uiteraard krijgen ook de FloraHolland Bloemencatalogus en de webshop van het digitaal handelsplatform FloraHolland e-Trade extra aandacht tijdens deze snijbloemenbeurs. Medewerkers van FloraHolland geven demonstraties en beantwoorden graag eventuele vragen van standhouders en bezoekers. Het snijbloemenaanbod dat getoond wordt op het Bloemenplein is tevens direct online te bestellen.

Inloopseminars

Op vrijdag 21 mei vinden er (direct naast het cateringplein) twee inloopseminars plaats. Om 11.00 uur vertellen twee marktspecialisten over de afzet in de vier belangrijkste afzetlanden voor snijbloemen. Per land wordt specifiek gekeken naar de afzet bij de bloemist en de supermarkt. Om 12.00 uur staat de introductie van de promotiecampagne Lelie centraal. Bezoekers en standhouders kunnen zich vooraf opgeven via events@floraholland.nl of op de dag zelf binnenlopen.

Meer informatie

De FloraHolland Summer Fair wordt georganiseerd op het veilingterrein van FloraHolland Rijnsburg (Laan van Verhof 3, 2231 BZ Rijnsburg). De beurs is open van 9.00 tot 17.00 uur (donderdag) en van 9.00 tot 14.00 uur (vrijdag). Voor meer informatie over de FloraHolland Summer Fair kan contact worden opgenomen met beurscoördinator Maaike Koop via T 0297 39 36 12.